ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Πακέτο βοήθειας στο ΔΝΤ

(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα Το Χωνί)


@Μνημόνιο υπέγραψε ο Τσίπρας με την Ρωσία. Με την Γερμανία υπέγραψε πρόγραμμα. Κοίτα να δεις που θα γίνουμε μνημονιακοί  με τούτη την κυβέρνηση.
@Κατά τον Εσθονό είμαστε χρήσιμοι ηλίθιοι της Ρωσίας. Ενώ η Εσθονία είναι άχρηστη ηλίθια της Γερμανίας.
@Ο κυρ Σταύρος έκρινε θετική την επίσκεψη του Τσίπρα στην Ρωσία. Ψάχνω να βρω τι ξεπούλησε ο Αλέξης.
@Θα το διαγράψουμε το χρέος ή θα το πληρώνουμε αιώνια; Θα το διαγράψουμε αλλά με μια δημιουργική ασάφεια ώστε να το πληρώνουμε στο διηνεκές.
@Το ξύλο από τα ΜΑΤ στις Σκουριές βγήκε από τον αριστερό παράδεισο;
@Ο Πσαριανός ο μέγας διανοητής της αριστεράς και της όχθης είπε ότι η Ζωή δεν είναι στα καλά της. Είναι εξάλλου γνωστό ότι όσοι είναι στα καλά τους βρίσκονται στο Ποτάμι.
@Μα να βγει από την φυλακή ο Ξηρός, που είναι σχεδόν νεκρός; Τι για να απειλήσει την δημοκρατία μας; Ξέρεις τι είναι αυτοί οι τρομοκράτες; Ακόμα και τυφλοί βλέπουν…
@Σενάρια για διπλό νόμισμα δημοσιεύονται εσχάτως στον διεθνή τύπο, οπότε θα υπάρχουν δύο ταχύτητες στην οικονομία. Η μία με αυτούς που θα έχουν ευρώ και μία για αυτούς που θα έχουν το κάτι σαν ευρώ.
Όπως και τώρα δηλαδή. Υπάρχουν αυτοί που έχουν ευρώ και οι πολλοί που δεν έχουν ευρώ. Για να μην πω ότι είναι χειρότερα, γιατί δεν έχουν ούτε το κάτι σαν ευρώ.
Βέβαια τα δύο νομίσματα θα
είναι μια λύση που θα δημιουργήσει προβλήματα και δεν θα λύσει.

@Κάθε φορά που έχουμε διαπραγματεύσεις ακούμε ότι η ελληνική πλευρά φέρνει στο τραπέζι και νέα μέτρα, και νέες μεταρρυθμίσεις και οι άλλοι μένουν αμετακίνητοι.
Και τι θες, να αρχίσουμε τους εκβιασμούς στους καλούς μας δανειστές; Τι λες; Να δυσαρεστήσουμε και τον κυρ Σταύρο;
@Η ΝΑΣΑ λέει ότι στα επόμενα 10 -20 χρόνια θα βρει εξωγήινους, δηλαδή ufo. Δηλαδή θέλει τόσο χρόνο για να ανακαλύψει τον μπουμπούκο, τον Κυριάκο της οικογένειας και τον κυρ Σταύρο;
@Πακέτο βοήθειας προς το ΔΝΤ πρόσφερε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. 2,5 δις δώσαμε στο ευαγές ίδρυμα.
@Λογιστικός έλεγχος για το χρέος. Το οποίο το φορτωθήκαμε εκβιαστικά με την συνεργία πολιτικών που γνώριζαν α) ότι τα προγράμματα που υπέγραφαν δεν θα μπορούσαν να έχουν τα αποτελέσματα που περιέγραφαν με αποτέλεσμα να διογκώνεται το πρόβλημα και να απαιτούνται νέα μέτρα φτωχοποίησης και διάλυσης των εργασιακών σχέσεων β) ότι αυτό το χρέος είναι αδύνατον να πληρωθεί γ) ότι ακόμα και με το κούρεμα ομολόγων (ταμείων κατά κύριο λόγο) πρόσθεσε χρέος και δεν αφαίρεσε, και δ) για ένα δάνειο η χώρα έγινε αποικία καθώς υπήρξε παραίτηση από την εθνική κυριαρχία.
@Δεν θα το πιστέψεις αλλά βρέθηκε ένας άνθρωπος που δημόσια σε εκπομπή στο ραδιόφωνο  μίλησε με καλά λόγια για τον Αντωνάκη τον σφουγγαράκη. Μουρούτη παραποιείς και την φωνή σου τώρα;
@Πέντε χρόνια έχει κρατήσει αυτή η εβδομάδα των παθών. Μήπως πρέπει να ρίξουμε καμιά κλωτσιά στους γραμματείς και τους φαρισαίους, όπως και στους εμπόρους της χώρας που έχουν πιάσει στασίδι στην εκκλησία του δήμου;
Για να πάμε στο επόμενο βήμα, της αναστάσεως.
@Για άλλη μια φορά η διαπραγμάτευση του αρνιού κατέληξε στην σούβλα.
@Καλή Ανάσταση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα