ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Το ψέμα σαν αλήθεια


(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακιάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)



Καλή χρονιά σε όλους μας… σε όλους μας; Ας μην είμαι υπερβολικός. Η ευχή σαφώς δεν ισχύει για τους Σαμαρομπένηδες και το σινάφι τους καθώς και για τα μαύρα μεσάνυχτα.

@Όσο για τον επίτιμο, γι΄ αυτόν μια χαρά θα είναι η χρονιά, όσο θα σκέφτεται ότι ο Αντωνάκης έριξε και την κυβέρνηση Σαμαρά η ευτυχία θα του δίνει αιώνες.
@Το βασικό προεκλογικό σύνθημα της ΝΔ είναι το "Αλήθεια και Ευθύνη"… και γελάνε μαζί της και οι πέτρες. Ποιος διεστραμμένος νους το σκέφτηκε;
Σαμαράς και αλήθεια… το λες και το γέλιο ξεπηδά αβίαστα. Αφού στο λεξικό του μέλλοντος στο λήμμα "Αλήθεια" θα υπάρχει απλά μια φωτογραφία του Αντωνάκη.
Έχει έστω και ένα μικρό ψεματάκι; Ούτε ένα. Από τα Ζάππεια μέχρι τα 18 σημεία, από το success story έως το διώξιμο του ΔΝΤ μόνο αλήθεια βρίσκεις.
@Και ευθύνη. Σταθερός στις απόψεις του. Ούτε μια κωλοτούμπα. Εντάξει μια μικροπαραδοχή ενώπιον της Μέρκελ ότι είχε αμαρτήσει ως ρητορικώς αντιμνημονιακός.
Τι εστί ευθύνη; Ευθύνη είναι το κόψιμο των συντάξεων, η φροντίδα ώστε να υπάρχει υψηλή ανεργία, η διάλυση της υγείας και της παιδείας… ευθύνη είναι το ξεπούλημα της χώρας.
Μήπως είναι καλύτερα να προτιμήσουμε κανέναν ανεύθυνο;
@Εντέλει δεν τα κατάφερε ο Αντωνάκης, όπως ήταν φυσικό, με την
εκλογή παπούλια της νέας δημοκρατίας.
Αλλά το ωραίο ήταν αυτό που έλεγε για τις ψήφους από τα μαύρα μεσάνυχτα.
Κατηγορεί τον σύριζα ότι προσθέτει τις ψήφους της χα στο όχι. Δηλαδή θα ήθελε να έλεγαν τα μαύρα μεσάνυχτα ΝΑΙ στον Δήμα. Αλλά δεν ήθελε να μετρήσουν υπέρ τα ΝΑΙ.
Οπότε είτε όχι έλεγαν τα μαύρα μεσάνυχτα είτε ναι ο Αντωνάκης θα ήταν αρνητικός. Σαλεμένο μυαλό από το πολύ success story… δείξε κατανόηση αναγνώστη μου.
Όχι στο ΠΑΣΟΚ
@Ο συριζα πέρασα από την αριστερά έχει μαζέψει πασοκομουτρα και δημαρομουτρα. Όσοι ψηφίσουν συριζα ας ψηφίσουν συριζα και όχι πασοκ. Ούτε έναν σταυρό σε όποιον πασόκο έχει παρεισφρήσει εκεί μέσα.
@Οι Συριζαίοι δεν τα πάνε καλά με την θρησκεία. Είδαμε και τα αποτελέσματα της ΝΔ που είχε αρχηγό που συνομιλούσε απευθείας με τον Θεό… προς διαόλου πήγε η χώρα.
@Με το που προκηρύχθηκαν οι εκλογές και στο ενδεχόμενο να τις κερδίσει ο συριζα αρρώστησα… ένας ιός με έχει κάνει σμπαράλια.
Που να κυβερνήσει κιόλας ο Αλέξης. Τρεις τρεις θα έρχονται οι ιώσεις.
@Τι είναι καλύτερο να έχουμε δημοσιογράφους γλάστρες ή αόρατους δημοσιογράφους;
Όποιος δεν είδε το βίντεο με τον Αντωνάκη να απαντά έξω από το Μαξίμου σε ερώτηση που του έκανε αόρατος δημοσιογράφος με ηχογραφημένη σε στούντιο φωνή δεν έχει δει τίποτα.
Γιατί όμως ο δημοσιογράφος ήταν αόρατος; Γιατί ο Χρύσανθος δεν μπόρεσε να βρει ούτε καν στην ΝΕΡΙΤ κάποιον για να κάνει τον καραγκιόζη (οι γλάστρες κάηκαν στο διάγγελμα) και ηχογράφησε
μόνος του την ερώτηση.
Μάλιστα κάποιοι λένε ότι πρώτα απάντησε ο Αντωνάκης και μετά προσαρμόστηκε η ερώτηση πάνω στην απάντηση.
@Και τώρα ξέρω ότι θα σας στεναχωρήσω, μπορεί να κάνετε να φάτε μια βδομάδα από την θλίψη σας, αλλά δεν μπορώ να σας το κρύψω: Ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Ευάγγελος Αντώναρος δεν θα κατέβουν ως υποψήφιοι στις εκλογές.
Μην μας κάνει κανένα τέτοιο χουνέρι και ο Γιακουμάτος… δεν θα το αντέξω
@Ένας νέος αντιμνημονιακός ηγέτης έρχεται για να μας σώσει: ο Γιωργάκης ο αντιεξουσιαστής! Ταρατατάμ!!! Ταρατατάμ!!! Υποκλιθείτε!!! Και προσοχή στις αλυσίδες! των ποδηλάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα