ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ανώνυμοι βουλευτές

(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)



Βρήκαμε τους 2 πρώτους της σοβαρής Χρυσής Αυγής. Ψήφισαν Δήμα. Ο ένας όπως είπε δεν πιέστηκε. Αν είχε πιεστεί θα έβαζε τα κλάματα όταν έλεγε το όνομα Δήμας. Έκλαψε; Δεν έκλαψε.
Κλάψε τώρα εσύ.
@Τώρα που έγινε σοβαρός χρυσαυγίτης ο κλαψιάρης θα γίνει και τσεκουράτος; Διευρύνεται η ακροδεξιά συνεχώς!
@Λένε κάποιοι κακοπροαίρετοι: Ο Μπούκουρας στην δεύτερη ψηφοφορία κατάλαβε ότι ο Δήμας είναι Κορίνθιος; Ναι, ρε… πρώτον πόση ευφυΐα να έχει ένας που ήταν στα μαύρα μεσάνυχτα και δεύτερον δεν προλάβαινε να ψάξει την καταγωγή του Δήμα… είχε κλάμα.
@Αν τελικώς ο Αντωνάκης καταφέρει να ψηφιστεί παπούλιας σε τούτη την βουλή θα κάνει ανασχηματισμό και η νέα κυβέρνηση του θα έχει 180 υπουργούς. Το υποσχέθηκε εξάλλου.
@Στην τρίτη ψηφοφορία για παπούλια της νέας δημοκρατίας οι βουλευτές θα ψηφίσουν με ονοματεπώνυμο, είπε ο Αντωνάκης.
Φυσικά, για να ξέρουμε ποιοι είναι με τον λαό και ποιοι με την τρόικα.
@Μέχρι τώρα είχαμε τους ανώνυμους αλκοολικούς. Τώρα αποκτήσαμε και τους ανώνυμους βουλευτές. Ευτυχώς που είναι νονός ο Αντωνάκης και θα τους δώσει όνομα. Και επώνυμο.
@Κατηγορούν λέει τον Τόμσεν γιατί
έκανε κακό στην Ελλάδα. Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι η Λαγκάρντ, ο Σόιμπλε, η Μέρκελ, ο Μπένι, ο Αντωνάκης και οι υπόλοιποι σωτήρες δεν καταλάβαιναν που οδηγεί η πολιτική δντ… και τους ξεγέλασε ο Τόμσεν.
Τόση υπεύθυνη αριστερά… δεν θα την αντέξω
@Ο Λυκούδης πήγε στο ποτάμι…. είναι ένας χρήσιμος υπεύθυνος αριστερός που θα προσφέρει την εμπειρία του στο ποτάμι, την εμπειρία στην στήριξη του μνημονίου.
(Για τον ίδιο λόγο θέλει να πάει ο πασοκοφώτης στον πασοκοσυριζα).
Οπότε ο κυρ Σταύρος δικαίως λέει ότι ο Λυκούδης είναι η αριστερά που θέλει. Και συμπληρώνει… το ποτάμι είναι ανοιχτό και προς αριστερά και προς τους φιλελεύθερους.
Βλέπεις, κατά τον κυρ Σταύρο το άσπρο και το μαύρο είναι το ίδιο χρώμα. Το ποτάμι… που εκπροσωπεί και τον λύκο και τα πρόβατα.
Αλλά σε ένα ποτάμι η θολούρα δικαιολογείται.
@Θα καταστραφούμε λέει αν γίνουν εκλογές…. Και δεν καταστρεφόμαστε μπας και γλιτώσουμε;
@Και είπε ο Αντωνάκης… θα κάνω εκλογές μια μέρα πριν τελειώσει η τετραετία. Και αμέσως είπαν κάποιοι… αφού θα κάνει πρόωρες εκλογές να τον στηρίξουμε.
@Ωραία αυτή η ιστορία με την ψήφο από τα μαύρα μεσάνυχτα για παπούλια της νέας δημοκρατίας.
Άραγε πρόκειται για έμπνευση του Αντώνη ή του Μπένι;
@Και ο Γιωργάκης ο αντιεξουσιαστής ετοιμάζει νέο κόμμα. Προφανώς είναι ο πιο εξουσιομανής
αντιεξουσιαστής.
Στους εξουσιαστές οι πιο εξουσιομανείς είναι κατά σειρά εμφανίσεως: Ο Μπένι και ο Αντωνάκης.
@Αυτό το απόκομμα του Γιωργάκη τίνος ιδέα είναι; Ας δούμε ποιος ωφελείται για να καταλάβουμε. Ωφελείται ο Αντωνάκης, αν στερήσει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και κατ΄ επέκταση οι δανειστές μας.
Οπότε ποιος του έβαλε την ιδέα και τον πιέζει;
@Το να διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ είναι κάτι που θα προκαλέσει το επιστημονικό ενδιαφέρον. Θα δημιουργηθούν δύο κόμματα όπου οι πολιτευτές τους θα είναι περισσότεροι από τους ψηφοφόρους.
Κρίμα που η ΔΗΜΑΡ, μετά την δική της διάσπαση πήγε το ένα τρίτο στη νδ, το ένα τρίτο στο ποτάμι και ο τρίτος θα πάει στο συριζα και έτσι χάθηκε η ευκαιρία να ενωθεί με το πασοκ μπας και γεμίσουν εκείνο το ρημάδι ραδιοταξί…
@ Ο Μπίστης σε ποιο κόμμα είναι τώρα; Πείτε μου και μου έχει κοπεί η όρεξη από την αγωνία.

 Μικρός Φωκίων




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα