ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Αμαρτωλές σχέσεις




(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)

@Οι κυβερνήσεις ψηφίζονται για 4 χρόνια και είναι έξω από τις επιταγές του συντάγματος να χρησιμοποιείται ο θεσμός του παπούλια για να γίνουν πρόωρες εκλογές.
Θα μπορούσα να συμφωνήσω με την νέα πασοκοποταμίσια λογική που ανέφερα προηγουμένως  αν αυτή η κυβέρνηση τηρούσε και εφάρμοζε κατά γράμμα όλα όσα έλεγε προεκλογικά και είχε ψηφιστεί από το 50% +1 των ψηφοφόρων. Γιατί τότε θα μπορούσε να μιλάει για εντολή που πήρε από τον λαό.
Βέβαια, και πάλι, αν ο λαός καταλάβαινε ότι έκανε παπαριά θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να διορθώσει το λάθος το συντομότερο και όχι να περιμένει το τέλος της τετραετίας.
@Η κυβέρνηση του Μπενοσαμαρά είναι ζήτημα αν έχει το 30% των εγκύρων ή το 20% των ψηφοφόρων. Οπότε η κοινοβουλευτική του δύναμη είναι το ανώτερο στους 90 βουλευτές και πιο  κοντά στους 60 βουλευτές.
Και με 60 βουλευτές θέλουν να εκλέξουν παπούλια και να συνεχίσουν το ξεπούλημα ανθρώπων, περιουσιών, ζωής και αξιοπρέπειας.
@Από την μπροστινή πόρτα θα μπαίνουν οι επιβάτες στα αστικά για να δείχνουν το εισιτήριο που θα χτυπήσουν. Αν δεν έχουν εισιτήριο θα τους χτυπάει ο ελεγκτής - οδηγός.
@Πότε πέρασε ένας χρόνος πότε γέμισε η Ελλάδα με
Free wifi πότε ήρθε η ανάπτυξη, πότε φύγαμε από τα μνημόνια, πότε σώσαμε την χώρα… ούτε που το καταλάβαμε. Και μάλλον ούτε μετά από έναν χρόνο θα το έχουμε καταλάβει.
Και όμως δεν φταίει ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης που δεν έχουν ελεύθερο wi fi. Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει. Βγαίνει τα βράδια ο Λαφαζάνης με τον Παπαδημούλη και ξηλώνουν τις κεραίες.
@Αντί τα θρασίμια να αντιγράφουν όπως κάνουν τα παιδιά των καλών σαμαρικών οικογενειών κάθονται και κάνουν καταλήψεις… εύγε στην δημοκρατία μας που τα έβαλε στην θέση τους.  Γιατί αυτά πρέπει να τα σκοτώνεις όσο είναι μικρά.
Αν μεγαλώσουν τα καταληψάκια μπορεί να γίνουν τσίπρες και να πάρουν την πρωθυπουργία από τα σαμαροπαιδάκια τα copy paste.
Δημοκρατική παιδεία
@Σε σχέση θα είμαστε με τους δανειστές. Να φανταστείς ότι αυτή η ιστορία ξεκίνησε για μια ξεπέτα που θα τελείωνε το 2011. Πλέον περνάμε στην σχέση, μετά σ τους αρραβώνες, θα μας φάνε οι  γαμπροί την περιουσία και θα μας αφήσουν ξεδοντιασμένες γεροντοκόρες στο ράφι.
Και δεν θα έχουμε και σύνταξη.
@Ο Λοβέρδος έκανε ΕΔΕ για να βγει το αποτέλεσμα ότι ήταν δική του ευθύνη η απουσία του από την δοξολογία. Η επόμενη ΕΔΕ που θα κάνει θα βγάλει το αποτέλεσμα ότι ο Λοβέρδος είναι ο Λοδέρδος και όχι κάποιος άλλος.
@Ο Παπούλιας θέλει ο επόμενος πρόεδρος να είναι όλων των Ελλήνων. Σε αντίθεση με τον τωρινό που είναι όλων των τροϊκανών.
@Μαύρο στην ΕΡΤ, επιστρατεύσεις εργαζόμενων, κατέβασμα Facebook, προεδρικά διατάγματα αντί ψηφοφορίας στην βουλή, Μπαλτάκοι, τύλιοι, φυλακίσεις μαθητών, απαγορεύσεις…. ρε μήπως ζούμε σε δημοκρατία και δεν το έχουμε καταλάβει;
@Πάνω από το πασοκ έβαλαν ελιά. Πάνω από την ελιά έβαλαν δημοκρατική παράταξη. Πάνω από την δημοκρατική παράταξη θα κάτσει ο Μπένι. Παρόλα αυτά, ότι και αν βάλουν από πάνω… στο τέλος πάντα πασοκ θα υπάρχει.
@Με εντολή Σαμαρά παραιτήθηκε από υπουργός ο Στύλιος. Αυτό σημαίνει ότι τέτοιους πολιτικούς δεν τους θέλει ο αντωνάκης στην κυβέρνηση του. Δηλαδή θα τον διώξει και από βουλευτή ή εκεί δεν τον πειράζουν τα ακροδεξιά;
Αλλά άμα είναι να διώχνει ότι ακροδεξιό έχει η κυβέρνηση ούτε αυτός δεν θα μείνει… 
@Στύλιος, υφυπουργός Παιδείας. Άμα έχεις παιδεία φαίνεται…. ή όχι; Θα κάνει μια ΕΔΕ ο Λοβέρδος για να βρει αν υπάρχει παιδεία και αν αυτός είναι υπουργός παιδείας.
Αλλά μην λέμε σαχλαμάρες. Εσύ άμα ήσουν παιδεία θα έμενες εκεί με υπουργό τον Ανδρέα, υφυπουργό τον Στύλιο και πρωθυπουργό τον Αντωνάκη;

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα