ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Η τσογλανοπαρέα

(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)



@Οι εργοδότες θα ελέγχουν τα εταιρικά τηλέφωνα για να δουν αν οι κλήσεις έχουν γίνει για εταιρικούς σκοπούς ή είναι προσωπικά οπότε θα πρέπει να φορολογηθεί ο υπάλληλος.
Αν ο υπάλληλος έχει ερωτευτεί την γραμματέα της εταιρίας που αγοράζει υλικό από την εταιρία του και τηλεφωνεί με το εταιρικό τηλέφωνο στο τηλέφωνο της πελάτισσας εταιρίας αλλά αντί για παραγγελίες κανονίζει ραντεβουδάκι τι γίνεται;
Πρέπει λοιπόν ο Σαμαράς να προμηθεύσει και με κοριούς τους εργοδότες.
@Και αν ο υπάλληλος είναι παντρεμένος ο εργοδότης θα πάει και για μάρτυρας στο διαζύγιο; Και τότε ποιο είναι το ποσοστό φορολογίας; Το κέρατο θα είναι και τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης; Λέγε Χαρδούβελη να ξέρουμε.
@Το ωραίο είναι ότι αυτό έχει ψηφιστεί μήνες πριν και το ανακάλυψαν στα ξαφνικά και έπεσαν όλοι από τα σύννεφα. Μάλιστα αυτοί που το είχαν ψηφίσει έπεσαν με κρότο.
@Από εξορία σε εξορία ο μπουμπούκος. Τώρα βγαίνει στα κανάλια και κατηγορεί τον Σαμαρά ότι είναι δάκτυλος του ΣΥΡΙΖΑ.
@Ομάδα τσογλανιών οι πασόκοι του Γιωργάκη... λέει ο Μπένι. Κατά τον αντιπρόεδρο τσογλάνι είναι αυτός που αντί να του φιλά το χέρι καθώς έσωσε την χώρα, το πασοκ, την ελιά και 2-3 τριαντάφυλλα τον αποδοκιμάζει.
@Αλλά και αυτός ο Αντωνάκης... μια απουσία του περιμένει ο Μπένι για να γίνει πρωθυπουργεύων και αυτός τον πούλησε για ένα τσεκουράτο.
@Κοίτα να δεις
αναγνώστη μου... δεν έκανες δήμαρχο τον Νικήτα και αυτός από την απογοήτευση του αγάπησε ξανά τον Αντωνάκη.
Επαναστάτης Χρυσοχοΐδης
@Όλοι αυτοί βλέπουν ότι το πασοκ πηγαίνει τάχιστα προς την απόλυτη ανυπαρξία, ξέρουν ότι αν τους πάρει η μεγάλη κατηφόρα, ξεκινώντας από κανένα 13% στις επόμενες εκλογές θα αφανιστούν και αυτοί οπότε θα κάνουν ότι μπορούν για να σώσουν την νδ και κατά συνέπεια το τομάρι τους.
Τέτοια δεξιά συσπείρωση δεν θα έχει ζήσει ξανά ο τόπος. Ακόμα και το πασοκ χωράει. Μόνο που όταν όλοι οι συσπειρωμένοι δεν θα γεμίσουν ούτε ταξί ανέκδοτο θα είναι όχι συσπείρωση.
@Πέθανε και ο Λουκάνικος. Ένας αγωνιστής σκύλος, πάντα απέναντι στην εξουσία. Το 10% των διαδηλώσεων που είχε κάνει ο Λουκάνικος αν έκαναν οι Έλληνες κανένα μνημόνιο δεν θα πέρναγε.
@Ο Χρυσοχοΐδης έξαφνα διαπίστωσε ότι το πασοκ δεν τα βάζει με την πλουτοκρατία... βλέπω τους πασόκους όσο ο συριζα ανεβαίνει δημοσκοπικά να γίνονται πιο αριστεροί και από τον Λουκάνικο.
Το ωραίο είναι ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα ο  σύριζα θα αποκτήσει τον λόγο και τα επιχειρήματα του πασοκ και το πασοκ θα γίνει πιο αντιμνημονιακό κόμμα και από τον σύριζα του 3%.
@Ο Μπένι υπερασπίστηκε την προεκλογική αλήθεια.... σαν την αλήθεια του πασοκ και του Σαμαρά! Και δεν έχει πέσει ακόμα ο ουρανός να μας πλακώσει.

@Γιατί διαμαρτύρεσαι για τους μηδενικούς μισθούς; Πες πως σου δίνουν μισθό 200 ευρώ. Ζεις με αυτά;  Ή ότι έχεις μισθό 300 ευρώ αλλά παίρνεις έναντι 150 το μήνα, τα υπόλοιπα θα έρθουν παρέα με την ανάπτυξη... Ζεις με αυτά;
Οπότε αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορείς να ζεις γιατί να στερήσεις από έναν συνάνθρωπό σου λίγα περισσότερα κέρδη;
Τι μίσος είναι αυτό απέναντι στους εργοδότες;
@Μέχρι τις εκλογές θα βγούμε από το μνημόνιο, θα φύγει το ΔΝΤ, θα έρθει η ανάπτυξη, θα εξαφανιστεί η ανεργία, θα έχουμε τόσο πλεόνασμα που θα δανείζουμε τις αγορές.
Παράλληλα θα πληρώνουμε τους φόρους, τον ΕΝΦΙΑ, θα γίνονται κατασχέσεις στα σπίτια μας, θα μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και δεν θα ξοφλήσουμε ποτέ το χρέος αλλά θα το πληρώνουμε συνεχώς, εις τους αιώνες των αιώνων αμήν.
Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα