ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Της παραιτήσεως το κιγκλίδωμα





(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)

Ξεκινάω με ένα συνταρακτικό γεγονός: συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπε ο Γιακουμάτος.

Τι είπε; «Να πέσουμε να πάμε στο διάολο».

Και επαυξάνω: Και ακόμα παραπέρα.


  • Τελικώς όλοι κέρδισαν σε αυτές τις εκλογές εκτός από τον πασοκοφώτη;

Μάλλον το αντίθετο έγινε.
Η Νέα ΠΟΛΑΝ έχασε 7% από τις προηγούμενες εκλογές αλλά είναι πολύ πιο πάνω από το 8% που έπρεπε να πάρει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αν τον δεις σε σχέση με την ΝΔ κέρδισε καθαρά με 4%, αν τον δεις σε σχέση με τον εαυτό του έχασε λιγάκι, αν τον δεις σε σχέση με τον ρόλο που έπρεπε να έχει,  απέχει πολύ… και στον ρόλο και στα ποσοστά.
Το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να δώσει μια αίσθηση ισορροπίας στον τρόπο που ερμηνεύει. Είναι 4% πιο κάτω από τις προηγούμενες εκλογές αλλά 4% πιο πάνω από αυτό που είχε βάλει τους δημοσκόπους να λένε. Άρα σταθερό.


  • Όσο μικρότερο ποσοστό παίρνει ο Μπένι τόσο περισσότερες απαιτήσεις έχει από τον Αντωνάκη.... όταν το πασοκ ή η ελιά ή όπως αλλιώς το πουν φτάσει στο 3% ο Μπένι θα απαιτήσει από τον Αντωνάκη να γίνει αυτός πρωθυπουργός,


Μάλιστα αν πάρει τα ποσοστά του πασοκοφώτη θα
απαιτήσει εκτός από πρωθυπουργός να είναι και πρόεδρος της δημοκρατίας και καγκελάριος της Γερμανίας και Ομπάμα στην θέση του Ομπάμα και γαλαξιάρχης...


  • Ο λαός αφού χόρτασε κυβερνητική προπαγάνδα από την Σπυράκη την έστειλε στο ευρωκοινοβούλιο με μισθό 16 χιλιάρικα... έτσι η καημένη θα μπορέσει να αγοράσει χιλιάδες μαξιλάρια για να τους λέει τις ειδήσεις....



  • Χοντροκομμένη προπαγάνδα έκανε ο ΑΝΤ1… βασικά μας έκανε εντύπωση γιατί προσπάθησε μέσα σε λίγες μέρες να κάνει ότι προπαγάνδα έκανε το megaλο κανάλι και ο σκαι γάιδαρο σε δύο χρόνια.


Ερασιτέχνες…


  • Στις επόμενες εκλογές ο Αντωνάκης θα μοιράσει το κοινωνικό μέρισμα σε μεταλλαγμένα τρόφιμα…


Μερίμνησε ο Μπένι και τα έφερε στην Ευρώπη…


  • Στην πραγματικότητα όλα αυτά τα φρούτα που κυκλοφορούν παριστάνοντας πότε τους σωτήρες και πότε τους δημοσιογράφους μεταλλαγμένα είναι…



Η μεγάλη καρδιά του συριζα



  • ΔΗΜΑΡ… ένα κόμμα και ένας αρχηγός που ήξεραν από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας τους την πορεία και το τέλος τους.


Τα Μικρά Μεγάλα Εγκλήματα το έλεγαν εξαρχής: Copy paste με τον Καρατζαφέρη. Και ο Καρατζαφέρης πήρε λίγους νεοδημοκράτες και πλησίασε ξανά το 3%. Ο Κουβέλης από πού θα πάρει… από το πασοκ;

Έχει αντίπαλο το Ποτάμι…


  • Προς διάλυση και οι ΑΝΕΛ… Με τα υλικά που δημιουργήθηκε αυτό το κόμμα και πολύ άντεξε.


Νέο κόμμα με πολιτικούς που ήταν υπουργοί και βουλευτές όπου έχουν την ευθύνη για την πορεία της χώρας δεν έχει ελπίδα…


  • Τουλάχιστον τα υπόλοιπα αποκόμματα της Νέας Πασοκρατίας εξαφανίστηκαν.



  • Ο Λοβέρδος επιστρέφει στο πασοκ. Άλλος ένας αξιόπιστος πολιτικός με αρχές.



  • Έπεσαν καμπάνες για την υπόθεση ενός δομημένου… αλλά οι ευθύνες σταματούν στον Αγάπιο. Ο Τσιτουρίδης δεν ήξερε τίποτα… ούτε ο κουρασμένος.


Ας γινόταν χαμός τότε.


  • Τα ασφαλιστικά ταμεία δεν φαλίρισαν επειδή παίρνουν συντάξεις οι εργαζόμενοι. Φαλίρισαν  γιατί έκλεψαν τα λεφτά τους αυτοί που τους εμπιστευτήκαμε να τα διαχειρίζονται…


Και την ταφόπλακα την έβαλε ο Μπένι με το PSI.

Τώρα περιμένετε το 2015 να δείτε τις συντάξεις στα 320 ευρώ…  αλλά ψηφίστε ξανά με την ίδια λογική.


  • Και τι θα κάνει τώρα η δημαρ; Νάναι καλά ο συριζα…. Στην Κουμουνδούρου έχουν μεγάλη καρδιά και μαζεύουν ότι απόκληρο και άχρηστο κυκλοφορεί.



  • Στα Ανώγεια βρήκαν τον μοναδικό ψηφοφόρο που έριξε μαύρα μεσάνυχτα. Τώρα ψάχνουν πανελλαδικώς να βρουν ποιος ψήφισε δημαρ.


Έχασε την δουλειά του ο Γιωργάκης… τι δουλειά έκανε; Εμπορικός αντιπρόσωπος  της Μέρκελ… όπως του έλεγε και η μαμά: καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.


  • Εκτός από αυτή του πρωθυπουργού της Ελλάδας.


 
Νέα συνάντηση θα έχει ο Μπένι με τον Αντωνάκη για να συζητήσουν για τον ανασχηματισμό. Η πρόταση είναι να αντικατασταθεί ο πρωθυπουργός από τον Εγώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα