ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ελλειμματικό πλεόνασμα


(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)


Η κυβέρνηση δεν θα πάει νέα μέτρα. Δηλαδή μπορεί να πάρει αλλά δεν θα είναι οριζόντια. Θα εξαιρεθούν όσοι έχουν μεγάλο εισόδημα.
 
Και αν πιέσει πολύ η τρόικα θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι ο Αντωνάκης και θα απειλήσει με εκλογές. Και μετά θα κάνει ότι του πει η τρόικα.

Για να σωθεί η χώρα, να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού, να μην βγούμε από το ευρώ, για να μας δανείσουν οι αγορές, δεν προλαβαίνουμε για περαιτέρω διαπραγματεύσεις… αλλά θα είναι τα τελευταία μέτρα.

Μετά ο Αντωνάκης θα ορκιστεί στην αξιοπιστία του Μπένι για να είμαστε σίγουροι ότι πράγματι αυτά θα είναι τα τελευταία μέτρα.

Ο Πάλλης ήταν ο μοναδικός εφοπλιστής που δεν φοβόταν μην πέσουν τα καράβια του έξω…. Είναι ο μοναδικός εφοπλιστής χωρίς καράβια.

Και εγώ σαν τον Πάλλη είμαι. Είμαι πλούσιος χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ.

Μια χαρά θα την βγάλουμε σε τούτη την εθνική επέτειο. Ο Βαρδινογιάννης θα βάλει τα καύσιμα και ο Πάλλης τα οχήματα.

Υπάρχει περίπτωση έπειτα από 867 χρόνια να καταστραφεί η γη μετά από σύγκρουση με αστεροειδή… όχι ρε γαμώτο… εκεί που θα ξεκινούσε η ανάπτυξη και θα μοιράζαμε το πρωτογενές να μας βρει τέτοιο κακό;

Απλήρωτοι για 18 μήνες είναι  οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά… πεινούσαν οι καημένοι και για να χορτάσουν έφαγαν ξύλο από τα ματ… άμα είναι ευαίσθητη η κυβέρνηση… κανέναν δεν αφήνει χωρίς να φάει κάτι.

Μια νέα κίνηση σωτηρίας έκαναν 58 μνημονιακοί που φοράνε φερετζέ για να φτιάξουν ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Από κοντά και ο Μπίστης.

Μην δει κόμμα αυτός ο άνθρωπος, τρέχει να χωθεί.

Για να καταλάβετε πόσο


σοσιαλιστική είναι αυτή η κίνηση που πήρε τις ευλογίες του κινέζου, του σημιτάκου.

Καταδικάζω την βλακεία από όπου και αν προέρχεται.
Επίσης καταδικάζω το καμένο φαγητό από όποια κουζίνα και αν προέρχεται.
 

Μαύρες Δευτέρες

 
Στην δήθεν ανατροπή του Πρετεντέρ (η μόνη ανατροπή που γίνεται είναι της λογικής) την περασμένη Δευτέρα παρακολουθήσαμε έναν άνθρωπο να στηρίζει την άποψη του με επιχειρήματα και 8 άλλους να κραυγάζουν συνθήματα.

Είναι ένα μάθημα για να καταλάβουμε ποιος κάνει διάλογο και ποιος προσπαθεί να επιβάλλει την λαϊκίστικη του προπαγάνδα.

Ο άνθρωπος αυτός είναι ο καθηγητής Συνταγματικού δικαίου Γ. Κατρούγκαλος.

Εντωμεταξύ στην επόμενη ανατροπή ο Πρετεντέρ θα δώσει συνέντευξη στον φερόμενο ως πρωθυπουργό της Ελλάδος. Σύμφωνα  με πληροφορίες θα δικαιολογήσει μια μικρή κοιλιά που είχε κάνει προ καιρού στην στήριξη του μνημονίου και της τροϊκανικης κυβέρνησης.

Επίσης θα αναφερθεί στον ανένδοτο αγώνα που κάνει ώστε να φυλακιστεί η βία από όπου και αν προέρχεται και η δημιουργία 5-6 άκρων για να έχουμε να πορευόμαστε.

Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσει τον Πρετεντερ με φροντίδα και προδέρμ…

 Την ίδια ώρα ο Χατζηνικολάου θα έχει καλεσμένο τον Μπουμπούκο.

Μαύρη Δευτέρα για την τηλεόραση.

Τον καημένο τον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή. Θα πεθάνει με το παράπονο ότι κανένα από τα δημοψηφίσματα που είχε προτείνει δεν έγινε δεκτό.

Τρομοκράτισσα η γιαγιά στις Σκουριές. Τρομοκράτες τα παιδιά στην Λάρισα και την Ηγουμενίτσα. Τρομοκράτης όποιος τολμάει ακόμα και να σκεφτεί διαφορετικά από ότι ο Λαζαρίδης. Ονειρεύονται μια Ελλάδα η οποία θα κατοικείται από ακριβές αντίτυπα του Μανώλη Καψή. Χωρίς τον μισθό του.

Ο Μπουμπούκος σχεδιάζει σε πρώτη φάση να μην παίρνει κανείς σύνταξη κάτω από τα 65 έτη. Σε δεύτερη φάση θα φροντίσει να μην παίρνει κανείς σύνταξη πάνω από τα 65. Και  θα κρατήσει τον νόμο που προβλέπει ως κατώτατο όριο για την συνταξιοδότηση τα 67 χρόνια.

Επιτέλους, θα λυθεί το ασφαλιστικό πρόβλημα.

O Τζαμτζής είπε στην βουλή ότι φαίνονται σαν μαλάκες. Όχι αγαπητέ μου, δεν φαίνεστε…

Είναι απλό. Έχουμε ένα πλεόνασμα με έλλειμμα…

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Τελικώς ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης λάκισε. Κατάλαβε ότι με τον μπουμπούκο απέναντι σε άλλο καναλι δεν θα είχε καμία τύχη. Έτσι ισχυρίστηκε ότι πρέπει να κάνει πολιτική διαπραγμάτευση και θα φύγει για το εξωτερικό. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί απέναντι απο τον Μπουμπούκο...

 
Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα