ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΟΛΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ


Από την κυριακάτικη εφημερίδα "Το Χωνί"


ΑΙΓΑΙΡΘΙΤΟΙ!!!

Η στήλη αυτή να διαβαστεί από τους αναγνώστες σε στάση προσοχής. Είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε προς τιμή του απόλυτου άρχοντα του κειμένου που ακολουθεί.

Τώρα με κοροϊδεύετε, με λοιδορείτε, αλλά εγώ θα Βίκη στο τέλος…  

 Δεν μας έδωσαν όλη την δόση αλλά τόσα όσα χρειάζονται για να κάνουν την δουλειά τους. Τελικά σε τούτη την εποχή θριαμβεύει το ολίγον.  Ολίγον δόση, ολίγον κυβέρνηση, ολίγον αριστερά, ολίγον ευρώ, ολίγον εθνικό νόμισμα, ολίγον μνημόνιο, ολίγον καταγγελία, ολίγον διαπραγμάτευση, ολίγον μυαλό και ολίγον έγκυος…

 Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης οραματίζεται ενωμένη την κεντροδεξιά. Ε! έφτασε επιτέλους η ώρα να ενωθεί και τυπικά η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ.

 Προσκλητήριο σε όλα τα δεξιά κόμματα έκανε ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης. Έχει όνειρα ο άνθρωπος. Θέλει να δημιουργήσει την μεγάλη Πολιτική Άνοιξη…

 Ο πιο χαρούμενος άνθρωπος το βράδυ των εκλογών ήταν ο Μπένι ο μισθοφάγος. Με το ζόρι κρατούσε τα γέλια του σκεφτόμενος ότι θα ερχόταν σε δύσκολη θέση ο Τσίπρας. Καλός άνθρωπος… η καλοσύνη του ξεχύνεται από όλο του το σώμα.

 Προσοχή, μην φύγουμε από την Ευρώπη. Κινδυνεύουμε να πάρουν την χώρα μας οι Τούρκοι. Ενώ αν μείνουμε στην Ευρώπη την χώρα μας θα την πάρουν οι Γερμανοί. Έχει άλλη γκλαμουριά να είσαι δούλος Ευρωπαίων….

 Η υπεύθυνη αριστερά δημιουργήθηκε για



να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ αλλά τελικά ακολουθώντας πιστά τον δρόμο που δημιούργησε ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης, προσανατολίζεται να συγκυβερνήσει με την ανεύθυνη αριστερά. Ή το υπεύθυνο ΠΑΣΟΚ. Ή την κωλοτούμπια ΝΔ….

Η Τρέμη της megaλης  προπαγάνδας είπε ότι δεν είναι σωστό να ταπεινώνει τους ηττημένους ο Τσίπρας. Ξεχνάει όμως δύο άλλες ταπεινώσεις: την ταπείνωση της υπογραφής στην Μέρκελ και την ταπείνωση των εκλογών.

Στις επαναληπτικές εκλογές ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης θα κυνηγήσει την αυτοδυναμία και ο Μπένι ο μισθοφάγος την πρώτη θέση. Λάθος, αυτό έγινε στις εκλογές που πέρασαν. Στις επόμενες ο Σφουγγαράκης θα κυνηγήσει την πρώτη θέση και ο μισθοφάγος την αυτοδυναμία.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ


Ο Σαμαράς αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή που του ζητάει ο Τσίπρας καθώς θεωρεί ότι οδηγεί στην καταστροφή της χώρας. Την υπογραφή που του ζήτησε η Μέρκελ και που οδηγεί στην καταστροφή την χώρα δεν δίστασε να την βάλει. Ευρωλιγούρης;

Αν γυρίσουμε, λέει στην δραχμή, θα έχουμε πληθωριστικό χρήμα. Άντε, να βάλουμε και εμείς λίγα εκατομμύρια στην τσέπη μας.

Και ας βάλουμε το δίλημμα: Θέλεις να αγοράζεις ένα κιλό ψωμί με 1 ευρώ και μισθό 150 ευρώ ή ένα κιλό ψωμί με 1000 δραχμές και μισθό 700 χιλιάδες;

Ο Τσίπρας προσπαθεί να πατήσει με το ένα πόδι στο ΚΚΕ, με το άλλο στον Κουβέλη, το ένα χέρι στην ΝΔ και το άλλο χέρι στον Καμμένο… Κάτι μου λέει ότι θα τα φάει τα μούτρα του στο τέλος.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας ξεκίνησε ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει ΔΗΜΑΡ.

Έπεσε το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Είδες τι κάνει η ακυβερνησία;

Το μήνυμα των εκλογών είναι σαφέστατο: Άντε να ξεγυμνωθείτε όλοι σας…

Και ο Μάνος είναι υπέρ της αναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου. Το θέλει πιο σκληρό.

Το ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές θα πάρει 30 ψήφους λιγότερες. Πέθαναν 30 ηλικιωμένοι και δεν πρόλαβε να τους αντικαταστήσει με νέους ψηφοφόρους.

Αυτό το κόμμα είναι σαν να έχει πάθει αγκύλωση. Στην ιδεολογία, στις προτάσεις, στις τακτικές, στον αριθμό των ψηφοφόρων. Είναι ένα κόμμα που μπορεί ο κάθε συντηρητικός να το εμπιστευτεί. Δεν θα κάνει ούτε μία κίνηση απρόβλεπτη.

Συντηρητικός είναι αυτός που θέλει τα πράγματα να μένουν στην ίδια κατάσταση γιατί φοβάται τις αλλαγές και το άγνωστο της προόδου. Το ΚΚΕ είναι το κόμμα που ενώ ισχυρίζεται ότι είναι προοδευτικό είναι απόλυτα συντηρητικό.

Έγινε τόσο μικρό το ΠΑΣΟΚ που ο Μπένι με δυσκολία χωράει μέσα…

Μικρός Φωκίων

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
Your web site provided us with valuable info to work on. You've done a formidable job and our whole community will be grateful to you.

Check out my site :: http://mikrotik.net.pl/

Ανώνυμος είπε...

I really like what you guys are usually up
too. This kind of clever work and reporting!
Keep up the amazing works guys I've added you guys to my own blogroll.

my webpage; get ex back

Ανώνυμος είπε...

Thanks a lot for sharing this with all people you really understand what you are talking about!
Bookmarked. Please also visit my web site =). We can have a hyperlink exchange agreement between us

Stop by my blog ... hotel sites

Πολιτική σάτιρα