ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Οι Γιώργηδες και οι καρχαρίες


Πως και πως περιμένει ο μαέστρος του λαϊκισμού και της κωλοτούμπας να γίνει πρωθυπουργός για να επιδοθεί παρέα με τον μπουμπούκο και τα μπουμπούκια του στο σπορ της βύθισης καραβιών που μεταφέρουν μίζες.

Συγγνώμη, μεταφέρουν παράνομους μετανάστες.

Είναι πραγματικά μια ρηξικέλευθη ιδέα που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να σκεφτεί. Γλυτώνουμε την χώρα από την είσοδο κι άλλων μεταναστών και παράλληλα δίνουμε φρέσκια και λαχταριστή τροφή στους καρχαρίες.

Ο Γιωργάκης βουλιάζει το καράβι της Ελλάδας ρίχνοντας στα δόντια των οικονομικών καρχαριών τους Έλληνες και ο Γιώργος βουλιάζει το καράβι των παράνομων μεταναστών ρίχνοντας στα δόντια των θαλάσσιων καρχαριών τους αλλοδαπούς.

Και έτσι αμόλυντη η χώρα από Έλληνες και αλλοδαπούς θα μπορεί να γίνει το καταφύγιο των χορτασμένων καρχαριών.

Και αν οι Γιώργηδες πιστεύουν ότι έτσι θα κερδίσουν καμιά θέση της προκοπής το πιο πιθανό είναι να τους χρησιμοποιήσουν ως βοηθούς σερβιτόρου.

Ενώ τον μπουμπούκο θα τον έχουν για κράχτη.

Τελικά ο Καρατζαφέρης μπορεί να φοράει μια μάσκα στα κανάλια για να ψαρέψει ψηφουλάκια αλλά όταν είναι εντός της οικίας του φανερώνει τον αληθινό του εαυτό.

Ο Πάγκαλος βλέπει ότι δεν υπάρχει αρμονία στην κυβέρνηση. Ας την διώξουμε τότε και στην θέση της να βάλουμε το μουσικό σύνολο της ΕΡΤ.

Γιατί έχει άλλη χάρη να πτωχεύεις χωρίς φάλτσα, με μια μπάντα να δίνει τον ρυθμό. Όπως ακριβώς έγινε και στον Τιτανικό.

Και το σκηνικό θα έχει πολύ πλάκα. Όσοι καταφέρουν να μπουν στις λέμβους τσάμπα θα χαρούν. Μέσα στην θάλασσα θα τους περιμένει ο Καρατζαφέρης. Και επειδή θα είναι νύχτα θα νομίζει ότι είναι παράνομοι μετανάστες και θα τους βυθίζει.

Οι μόνοι που θα σωθούν είναι αυτοί που θα έχουν τόσα ευρώ που θα μπορούν με αυτά να φτιάξουν δικά τους καράβια (ή έστω υποβρύχια που γέρνουν) και οι φελλοί.

Το ποιοι είναι οι φελλοί το αφήνω στην κρίση σας.

Τα πρώτα δύο νοσοκομεία έβαλαν λουκέτο. Ενώ τα υπόλοιπα παριστάνουν πως λειτουργούν.

Και καλά κάνουν. Δεν φτάνει δηλαδή που αρρωσταίνεις και δεν μπορείς να προσφέρεις στο θεάρεστο έργο της σωτηρίας των τραπεζών έχεις και την απαίτηση να πληρώνει το κράτος για την θεραπεία σου;

Το επιχείρημα «μα τόσα χρόνια πλήρωνα για την υγεία» δεν στέκει διότι υπάρχει το αντεπιχείρημα «μα τόσα χρόνια τους ψήφιζες»… και πολύ φοβάμαι ότι θα συνεχίζεις να τους ψηφίζεις.

Ο Ψωμιάδης φεύγει, ο Ψωμιάδης (ο αδερφός) έρχεται. Τελικά δεν είναι τόσο εύκολο να ξεφορτωθείς μια οικογένεια που έχει μεγαλουργήσει στην Νομαρχία και έχει καταφέρει να φτάσει στην μικρή πρωθυπουργία.

Περιμένουμε πως και
πώς να φτιάξει και κόμμα.

Η ΝΔ στηρίζει λέει το στέλεχος της. Τον Περιφερειάρχη. Δηλαδή έναν άνθρωπο που έχει καταδικαστεί.

Εντάξει υπάρχει και ο Άρειος Πάγος. Μπορεί να αθωωθεί εκεί. Αλλά όταν ένα κόμμα δεν κρατάει αποστάσεις από έναν πολιτικό που παρανόμησε δείχνει και το πώς αντιλαμβάνονται την πολιτική.

Και μετά θέλουν να τους εμπιστευτούμε για να μας σώσουν. Ξεχνώντας ότι γεννούσαν ένα σκάνδαλο το μήνα και νιώθοντας ευχάριστα όταν στηρίζουν στελέχη που έχουν καταδικαστεί σε δυο βαθμούς.

Στα φρουτάκια σκάλωσε η παντοδυναμία του Παπακωνσταντίνου. Έπαιξε κουλοχέρι και του έκατσαν τα τρία ΔΕΝ.

Βέβαια είναι λιγάκι δύσκολο να ρίξουν την κυβέρνηση όλοι αυτοί οι αντάρτες του γλυκού νερού.

Εκτός και αν βλέπουν τις πέτρες να έρχονται και θέλουν να κρατήσουν μια πισινή.

Σε λίγες μέρες ο Γιωργάκης θα μας ανακοινώσει τα νέα μέτρα που δεν θα έπαιρνε. Και αυτά θα περάσουν στην βουλή.

Για να παιχτεί το έργο «η στρίγγλα που έγινε αρνάκι».
Εκτός και αν η τρόικα έχει πει στον Γιωργάκη ότι δεν πάει άλλο και να κάνε εκλογές ώστε η επόμενη κυβέρνηση να φορτωθεί την πτώχευση.

Στο τέλος της εβδομάδας λοιπόν η ανακοίνωση των νέων μέτρων. Στην συνέχεια η εβδομάδα των Παθών που προβλέπεται να κρατήσει μέχρι την Δευτέρα Παρουσία.

Μακάρι να έχουν δίκιο όσοι πιστεύουν ότι το 2012 έρχεται το τέλος του κόσμου. Θα γλιτώσουμε μια και καλή από το χρέος.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα